Conegué la Núria Mompín i les seves teràpies, concretament l’artteràpia, enmig de la meva convalescència, i serà un fet importantíssim.

Jo estava en ple procés d’administració de quimioteràpia per tal d’aconseguir minimitzar els efectes i l’expansió d’un tumor al Còlon que m’havien detectat i posteriorment extret mitjançant cirurgia. Els efectes de la química sobre el meu cos eren devastadors, durs, dolorosos i de mica en mica el meu estat anímic, s’anava deteriorant i l’equilibri emocional és complicava cada dia que passava.

La seva teràpia va aconseguir aïllar-me, encara que fos només per unes hores, d’aquell món meu de dolor i malestar, va aconseguir homogeneïtzar un grup de diverses persones al voltant de les connexions setmanals que tenia amb ella per dur a terme. ‘artteràpia. Les sessions eren com un escape, una burbuja, unes hores setmanals anhelades, esperades i gaudides, i la seva aportació terapèutica va ser capdal per coordinar i aconseguir que totes aquelles persones fruíssim d’aquells moments, que ens deixéssim anar, i que si més no no per uns moments, ens sentíssim alliberats tant del dolor físic com de la desorientació mental que arrasegàvem.

Moltes gràcies Núria per la teva tasca al davant del grup i et desitge tota la sort del món en aquesta nova singladura.

Una abraçada ben cordial