Què fem i àmbits d'actuació

Com hem dit, Kalyan és una Associació sense ànim de lucre d’àmbit estatal, creada per millorar el benestar emocional i la qualitat de vida de les persones que travessen moments vitals de gran vulnerabilitat, o d’aquelles persones que vulguin fer un procés de creixement personal i espiritual. A través dels eixos transversals de la Psicologia, l’Art, el Creixement Personal i l’Espiritualitat, col·loquem al centre de les nostres intervencions, les condicions de vida de les persones i les seves necessitats.

Manos manchadas de pintura

La nostra missió

Posem èmfasi en els processos expressius, comunicatius i relacionals des d’una perspectiva profunda i rigorosa per col·laborar en la construcció d’una societat més equitativa, humana, conscient i solidària.

La nostra visió

Volem ser un referent en la construcció d’una societat més justa, humana, solidària, equitativa i respectuosa promovent la dignitat i l’apoderament de les persones que travessen situacions de vulnerabilitat o exclusió social.

Així mateix, volem promoure la salut de forma holística i integral de les persones, contemplant-ne els aspectes biològics, psicoemocionals, socials i espirituals.

Manos con el cielo de fondo valores

Els nostres valors

Els valors en què ens sustentem són els de la determinació, ètica, integritat, transparència, honestedat, compromís amb la comunitat, justícia i solidaritat.

Creiem fermament en la capacitat de resiliència i transformació de totes les persones, i que la poden assolir a través de la creativitat, i d’un acompanyament respectuós, empàtic, profund i càlid.

Els nostres objectius

Millorar el grau de benestar emocional i la qualitat de vida de les persones a través de la psicologia i l’art.

Potenciar els recursos d‟afrontament de les persones que es troben en situacions de gran vulnerabilitat, així com millorar el grau de benestar emocional i qualitat de vida de les persones a través del creixement personal i espiritual.

Promoció de la humanització de la sanitat.

Promoció de canvis i transformacions profundes a les persones, mitjançant l’acompanyament càlid, proper i empàtic, per part de professionals específicament formats i acreditats per a aquest efecte.

Transmetre amb sensibilitat a les persones destinatàries dels nostres projectes i a la societat en general, que es poden fer canvis profunds mitjançant l’acompanyament càlid, profund empàtic, i la bellesa i subtilesa de l’Art.

Àmbits dactuació

Els nostres serveis d’acompanyament terapèutic i intervencions estan adreçats als següents mitjans:

Mapa mundi hecha con botones

Centres amb els quals col·laborem

Aquests són els hospitals o centres de salut als quals Kalyan presta els seus serveis desinteressadament.