Conèixer la Núria com a terapeuta i els seus tallers d’Artteràpia ha estat un apartat molt enriquidor a la meva vida. Tot i que començo pensant que m’aniria bé formar part d’un grup de persones que haguessin passat per una situació similar a la meva (sobrevivent a un càncer) també faria una activitat i rutina que en aquell moment m’ajudaria a tenir una mica de vida social.

Qui no sabia en aquell moment és fins on arribaria de lluny, anant de la mà de la Núria, transcendint molt més enllà d’una experiència social.

Amb la Núria com a terapeuta ens hem endinsat a poder expressar com visc amb les pors i limitacions de les càrregues que ens imposa la malaltia, ja sigui a través del dibuix oa través de la paraula. He pogut fer tot un camí i un procés intern molt profund, començant per anar descobrint aquests pors, reconèixer-los i enfrontar-los. Poc a mica, i gràcies a la tasca de la Núria, podeu reconèixer altres pors o limitacions degudes a experiències passades, coses que ens passin i que deixem guardades dins nostre i que sense ser conscients marquin la nostra manera de ser i d’afrontar el nostre dia a dia.

Amb els treballs amb la Núria he pogut redescubrir la Montse que hi ha dins meu, amagada i tapada per moltes capes de dolor i frustracions. Aconseguir llimar alguna d’aquestes capes i frustracions, m’ha servit per poder afrontar millor no només la malaltia i els efectes col·laterals de la mateixa sinó que he pogut obrir els ulls i el cor a una altra manera de veure la meva vida, de fer les paus amb fantasmes del passat i de veure que tinc un camí molt maco pel davant amb molta llum i força per anar caminant tot i que la vida em pugui posar al davant.

L’Artteràpia va molt més enllà de fer uns tallers per passar l’estona, és un món ple de sensacions i estímuls que mica en mica fan anar als recons més amagats de l’ànima per descobrir qui ets en realitat i poder gaudir de tot el que ets com a persona, un camí d’acceptació i reconeixement de tot el que ets, tan bo com no tan bo. Aprendre a fer un camí amb tu mateix i sobretot a descobrir que tens el dret, la necessitat i l’obligació per sobre de tot d’estimar-te tal com ets.

Tot aquest procés no l’hagués pogut fer sense la Núria, una persona que sap molt bé com fer la seva feina, com conduir les sessions, de manera que mica en mica puguis anar portant les capes de dolor que es porten al de munt. Això és possible perquè a part de ser una molt bona professional, amb molt de bagatge, coneixement i experiència amb què fa, sobretot és una persona molt sensible, respectuosa, que té cura dels temps i ritmes que cada persona necessita per fer aquest camí cap a l’interior, per anar a un punt d’acceptació i creixement personal. Això no seria possible si no fos per la gran persona que ets i pel cor tan immens que tens, estimada Núria.

Sempre t’estaré agrade per ajudar-me a trobar un nou camí cap a la serenor i pa interior, i donar-me eines per seguir treballant cada dia.